onsdag 4. januar 2012

Lille pusekatt....



Denne lille kattungen så dagens lys her i jula. Fant oppskriften i Interiørmagasinet nr 6/2006 - bladde gjennom og tenkte egentlig å kvitte meg med bladet....hmmm...  Syns kattungene var litt søte. Tilfeldighetene ville også at jeg hadde litt rester av mykt, fluffy, fargeskiftende Faerytale alpakka - og resultatet ble denne lille tassen her. 



Vet ikke om jeg har blingset noe, men kroppen ble i allfall stor i forhold til hodet, så jeg måtte fram med grønnsåpe og varmvann for å tove kropp og labber til denne sizen her. Kroppen strikkes som et kvadrat og sys sammen til en slags sjøstjernefasong under ved å brette kantene sammen slik at hjørnene "spisses". Hodet strikkes som et rektangel og sys sammen. Halen strikkes for seg og sys på slik som  man gjør med hodet.



Tenkte først at den lille kanskje kunne bli venn med Kajsapusen vår..... men ved nærmere ettertanke så blir den vel mer som et bytte, med sine 10 cm cirka  -og dermed noe dårlig behandlet kanskje, såååå jeg skal ikke pushe dem på hverandre for å si det sånn! :O)
Dere ser vel hvem som har sjefsmine her i huset?

Får jag presentera: Her Royal Highness






En pusete hilsen fra Nina og Kajsa


2 kommentarer:

  1. Å kor fine pusa begge to-ingen tvil om kem som e sjefen der nei! Hadde holdt me langt unna hvis e hadde vært den lille ullpusen!Veragode te dåkker to❤

    SvarSlett
  2. Helledussan! Så søt en kattunge, og Kajsa er jo helt nydelig! Og for et blikk!! :)) Klem fra Ingrid

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen her hos meg!!
Det er så stas :O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...