onsdag 2. november 2011

Pulsvarmere - i ny komposisjon

Ett enslig nøste med mellomtykt ullgarn ropte om å få bli til noe ( mot alle odds, enslig som det tross alt var....) -  såååå...inspirert av et nydelig strukturmønster jeg akkurat hadde brukt i en genser, ble disse pulsvarmerne til. Muligens litt smale med kun 28 masker, så jeg økte litt oppover og avsluttet med en rillestrikket kant.

Den nevnte genseren skal jeg komme tilbake til en annen dag. Og strukturen jeg har brukt fant jeg hos Monstermønster (du kan også finne det om du trykker her), i en kjempeflott dansk genser ved navn Alfred. ( Gleder meg til å vise dere den fine sjørøvervarianten jeg har strikket!!)  Det er jammen ikke lett å bestemme seg for hvilken side av arbeidet man vil bruke, for den blir i grunnen like fin på begge sider! Strukturen kan også brukes på kjøkkenhåndklær i bomullsgarn :O)


Mulig jeg kommer til å pynte litt på dem, noen idéer? knapper, merker, blonder? Vi hörs!
God natt fra meg!

Nina

4 kommentarer:

 1. Kjæmpefine pulsvarmera <3 Gode t d :)

  SvarSlett
 2. Så flott mønster! De ble kjempesøte! Kanskje det blir fint med en heklakant (tunger) i faerytayle? Enten samme farge eller grått (evt. annetn farge). Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 3. Hei du!
  ...måtte innom her hos deg og takke deg for den hyggelige kommentaren inne hos meg! Tusen takk*smile*

  ...og ser du er rimelig fersk, så velkommen til bloglandia skal du være! Elsker prikkebakgrunnen din, og for en aldeles nydelig pus!*smelt*

  ...fikk lyst til å hekle pulsvarmere jeg nå! Takk for inspirasjon*smile*

  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. takk for koselige kommentarer! Ingrid, for en god ide til finish av pulsvarmerne, skal prøve meg på noe sånt.... om jeg finner noe restegarn i Faerytale da, hehe....joda det er vel litt å velge i i kurven vil tro.
  Klem tilbake fra meg

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen her hos meg!!
Det er så stas :O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...