torsdag 3. november 2011

Venninnebursdag krever nylaget kort :O)

veldig koselig å sette seg ned og planlegge kort når man skal i bursdag, prøve å finne noe som passer til akkurat dette bursdagsbarnet..... og slik ble da dagens kort til en sangglad jente:



Er de ikke fine syngedamene?? Stemplet "banjo singers" er fra Stampsmith, kjøpt her hos Kreative hender. Det rosa mønsterarket er fra svenske Maja Design, husker ikke hvor det er kjøpt, mest sannsynlig på TreL, sikkert en stund siden jeg kjøpte det men lignende finnes nok.... Det fine gratulererstemplet mener jeg er fra Papirloftet, har hatt det lenge og brukt det mye. (De har lignende på Kreativ Hobby om det ikke finnes lenger å kjøpe)

Bursdagskalaset var veldig koselig, og nå er kvelden kraftig på hell, håper dere også har hatt en trivelig torsdag!  

Klem fra Nina

2 kommentarer:

  1. Hei Blåbærlina! For et nydelig kort! Likte veldig godt fargen på det røde bakgrunnsarket i kombinasjon med bildet (banjosingers). Koselig stemning, rett og slett! Fint med bursdagsstempel og sløyfe! Er jo så heldig at jeg også får nydelige bursdagskort som du lager. Nå gleder jeg meg til bursdag.. ;) Temaet kan jo bli så mangt, unntatt synging. Hva med Zumba.. hi-hi! Ha en god helg!! Mange klemma fra Ingrid

    SvarSlett
  2. Førr et koselig bursdagskort Blåbærlina :) Tenker d va ei som blei førnøyd!
    Ha ei kjæmpefin hælg :) Gode fra me <3

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen her hos meg!!
Det er så stas :O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...