mandag 5. desember 2011

Papirstjernenostalgi


Det er noe helt spesielt og nydelig med gammeldags julepynt syns jeg. Disse stjernene er brettet av avispapir, noe som gir et nostalgisk preg, de minner om tider hvor man måtte gjenbruke alt man kunne fordi man hadde lite. Tror det er godt for oss å omgi oss med slike ting i dagens overflodsamfunn. Jeg liker i allfall disse :O) som jeg fant hos HOMEbyLinn, hun har forklart helt supert hvordan hun lager dem. Takk til Linn for inspirasjon og forklaring!
Har brukt avispapir siden det så så fint ut. Ikke et vondt ord om Dagens Næringsliv, men det er veldig mykt papir i aviser, så det kan kanskje lønne seg å lage en første stjerne i et litt stødigere papir. Utfordringen var å sette sammen de 8 delene, men det var absolutt mulig å få til.... - og kanskje lettere med et annet papir enn avispapir.


Koselig adventssyssel! Fikk hjelp av flere hender til både brettingen og sammensetting av den første, men den andre klarte jeg faktisk helt selv!


Varm klem fra Blåbærlina

2 kommentarer:

 1. hei,
  så fine stjernene dine blei!
  og takk for fin omtale :)

  -linn

  SvarSlett
 2. Heia;)kor fin de stjernan va!vi gleda oss også te pepperkakebaking imorra;) fint om du kan ta med pepperkakeformer og kjevle;)gode fra me te de;)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen her hos meg!!
Det er så stas :O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...