tirsdag 5. februar 2013

Det ble en liten pose ja......


da jeg var på besøk i Pickles sin butikk/lager i helga!! Mange fristelser var det, det skal være sikkert. Øverst her ser dere det nye, tynne ullgarnet deres. Gleder meg til å prøve det, og jeg klarte ikke å bestemme meg for farge, (det var mange fine farger) så jeg tok tre forskjellige nøster i stedet. Lurt? Tja, kanskje ikke, det begrenser iallfall størrelsen på plagget til noe lite.... 


Kjekt var det i allfall å få se og føle på garnet og prøve de strikkede modellene som hang der. Uhyre fristende med alle de ulike gensrene og jakkene de hadde prøvestrikket. Fin Vimpel ponchogenser blant annet her i grønt.Kan også melde om  mye mykt, deilig og eksklusivt garn i gode farger. Dessverre var en del av garnfargene i modellene utgått, men de har jo en del annet å velge mellom....


Litt garn ble det jo i kurven, men jeg måtte stå i mot ganske mange fristelser. Angoragarnet blant annet, som er brukt i Lun genser. Fikk veldig lyst til å strikke denne genseren, i tillegg til Bakvendt opp-nedgenser.......og litt annet. 

Det var et inspirerende besøk i den bittelille butikken, som raskt ble smekkfull av strikkelystne damer med garn i blikket. Kjempefint å kunne se fargene og kjenne på garnet, men overveldende som vanlig når det er mye garn og liten tid til vurdering. Målet var at det nå skal bli lettere å kunne bestille i nettbutikken..... vi får se - jeg likte det jeg så iallfall, fine kvaliteter.  

                       

 Det grønne garnet under her skulle egentlig bli til bakvendtgenseren, men de hadde bare to nøster igjen, så jeg regner med de blir til en hals i stedet. Jeg falt helt pladask for grønnfargen.


Registrerer at det jeg egentlig hadde tenkt å kjøpe ikke ble noe av, nemlig tweedgarnet. Fint garn og fine farger, men jeg visste ikke helt hva jeg skulle strikke av det, så jeg sparer det til en omgang i nettbutikken når jeg vet prosjektet. Et nydelig garn i merinoull.

Nå er garnlageret fylt til randen.....for ikke å si over randen, så da er det vel bare å strikke i vei??!!

Håper dere setter pris på rapport fra butikkbesøket :O) Jeg vil bare presisere at jeg ikke er sponset av Pickles, jeg lar meg bare lett rive med når jeg er på steder med mye fint og nytt garn!!  

I morgen blir det forhåpentligvis fotografering av helgens strikkeprosjekt i godt vinterlys!


Blåbærlina


37 kommentarer:

 1. Så mye fint garn du har kjøpt! Og fine bilder fra Pickles-butikken :) Jeg har vært der en gang, og jeg har såå lyst å dra tilbake! ;) Jeg har faktisk Vimpel ponchogenseren på pinnene nå ;) Men det er jo selvfølgelig ikke det eneste, så det går litt tregt med den :) Gleder meg til å se alt du lager med nygarnet ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Og jeg gleder meg til å se Vimpelponchogenseren din!! :O)

   Slett
 2. Forresten, hvor mykt er ullgarnet? Jeg har så lyst å bestille det, men vet ikke hvordan det kjennes? Vil det klø som hals eller lue? :

  SvarSlett
  Svar
  1. Syns det kjennes mykt ut, mykere enn uvasket Finull, tipper det blir enda bedre når det vaskes. Tynt, godt ullgarn som ligner andre tynne ullkvaliteter. Har kjent i blinde nå på Nøstebarn sitt ullgarn og dette - kjennes egentlig ganske likt. Tror ikke jeg ville hatt problemer med dette som lue, men tror jeg ville valgt et annet garn til hals, siden det er såpass tynt. Dessuten er det så mange fine alpakkakvaliteter som er gode til halser. :O)

   Slett
 3. E ser at du ha hatt en fin tur t storbyen :) Førr d som e så glad i garn og strikking måtte d hær vær midt i blinken!
  Ha en fin dag dag Ninavennen! Anneligode :)

  SvarSlett
 4. Ja gjett om jeg liker din rapport fra Pikels sin butikk :)
  Så gøy det må ha vært å avlagt dem et besøk.
  Herlig at de har prøveplagg hengende så man får se det ferdige resultatet.
  Fine garn du har kjøpt :)

  Ha en fin dag
  Janne

  SvarSlett
 5. Ah, det nye Pure Wool-garnet ser så spennende ut - liker at det ikke er superwash, og så ser fargene skikkelig flotte ut! Syns du fargene stemmer greit overens med bildene i nettbutikken....? (Akkurat dét har vært et problem tidligere når jeg har bestilt hos Pickles, så jeg er litt skeptisk til nettkjøp derfra:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå har jeg sett på fargene på PC'en og holdt garnet inntil -
   og syns det er en viss forskjell. Om du ser på det øverste bildet i innlegget her, syns jeg fargene der er ganske naturtro. Altså bedre enn i nettbutikken. Du kan jo sammenligne selv. Fra øverst til nederst ser du fargene :
   Nellik, Ranukel og Fjelltopp
   Litt varmere farger i virkeligheten enn på Pickles sine bilder, om jeg går ut fra disse tre nøstene. Fjelltopp er mer blågrønn enn den blå på Picklesbildet for eksempel.
   Veldig fine farger på det garnet, så jeg anbefaler dem virkelig. Om man bare får rett. Kanskje de kan sende deg garnprøve?
   Lykke til! :O)

   Slett
 6. Åå, for noen herlige bilder og finfin rapport:-) Jeg var også innom der på torsdag men tok ingen bilder. Syns det var en herlig liten butikk! Fint å kunne se og kjenne på garnet irl. Jeg snuste også på det nye ullgarnet og angrer nå på at jeg ikke kjøpte det.

  Blir morsomt å se hva du finner på med det nye deilige garnet:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, lett å angre i ettertid, jeg grubler på det angoragarnet. Men det går vel flere tog. Morsomt å ha vært der :O)

   Slett
 7. Snakk om mild rus! Å være i en fin garnbutikk altså. Så mange fine farger! Ja, vi kommer som oftest heim med litt for fulle poser, men vi trenger da å ha litt garn liggende etter som ideene kommer...

  Lykke til med strikkinga! Jeg følger med på bloggen.

  Her blir det skitur i dag. Det er også lykke (for meg).

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :O)
   Håper det ble en fin skitur -liker også det.
   Har du strikking i sekken?

   Klem tilbake :O)

   Slett
 8. Å, så spennande, og så mykje lekkert garn :) Lukke til med strikkinga.

  SvarSlett
 9. Åh, nå ble jeg skikkelig misunnelig...så mye flott garn! :-)
  Skal bli spennende å se hva du skal lage!

  SvarSlett
 10. Det så ut som en veldig kjekk butikktur! Følger spent med på din erfaring med den nye ulla, den har jeg også lyst til å prøve. Tweedgarnet kan jeg anbefale, det blir mykt og deilig etter vask og er godt å strikke med. Det er litt ujevnt spunnet, men det er jo de fleste entrådsgarn, det blir bare en søt effekt syns jeg. Den der vimpelgenseren til voksne er lekker altså.

  SvarSlett
  Svar
  1. takk for anbefaling, syns Tweeden kjentes litt hard ut, men godt å høre at den blir myk etter vask!! Syns det er så fint et garn. Må pønske ut et prosjekt.... som om det skulle være vanskelig, haha...

   Slett
 11. ååå , der skulle jeg også gjerne ha vært.
  Så utrolig mye flott du har garn og inspirasjon å hente der.
  Klem Tone

  SvarSlett
 12. Så mye spennende du fikk plass til i den posen!:) Blir morsomt å se hva du tryller frem av dem. Har ikke vært i Picklesbutikken, så morsomt at du deler. Men nettbutikken har jeg da besøkt, og neste gang jeg skal til Oslo planlegger også jeg en tur innom. Gjelder vel å planlegge litt på forhånd kanskje, for det er som du sier ganske overveldende å skulle bestemme seg forran så store mengder med flott garn. :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, lurt om man har tenkt litt før man kommer dit,
   så kan man jo selvfølgelig ombestemme seg underveis :O)

   Slett
 13. Åh, du har vært i garnhimmelen! Planlegger også en tur dit om et par uker...

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra, regner med det blir en pose eller to da, hehe....
   kos deg!

   Slett
 14. Herlig butikk! Jeg kjøpte Tweed garnet før jul og skulle egentlig strikke meg en genser av det, men nå har de jo kommet med det nydelige skjørtet som bruker akkurat det garnet, og fargen jeg kjøpte ville jo vært perfekt til det...Man finner alltids noe å bruke garnet på!!

  SvarSlett
  Svar
  1. da blir det skjørt på deg?
   ja, man finner alltid noe å strikke av garnet,
   det er bare det at jeg har så mye fra før :O)
   klarte å besinne meg for en gangs skyld bare...haha..

   Slett
 15. Så fine bilder du fikk tatt! Jeg var der for noen uker siden med ungene i Pickles-klær, men der var det alt for folksomt til noen fotoshoot.
  Gleder meg til å se hva du får ut av garnet:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi var der så lenge at det etterhvert ble mindre folksomt, hehe...
   koselig at du likte bildene.
   Skulle gjerne sett ungene dine dresset opp i Picklesklærne på bytur :O)

   Slett
 16. Så mange fine farger! Spennende å se ka du strikker frem :)

  SvarSlett
 17. Her var det mange garnskatter. Det nye garnet til Pickles ser så fint ut og fargene frister også. Kanskje du må forte deg å strikke av det og si hva du synes. :)

  SvarSlett
 18. Skikkelig kosetur med både ta, føle og kjøpe :-)

  SvarSlett
 19. Heldige du! For en flott inspirasjon å få besøke butikken! Skikkelig vitamininnsprøytning! Ser ut som et herlig, mykt garn, det meste av det. Flotte farger, og mange fine bilder. Takk for at du lot oss ta del i butikkrunden! Gleder meg til å se hva du strikker av dette etterhvert! Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 20. Takk til alle for koselige kommentarer,
  vi skulle vært på garnhandletur sammen, det hadde vært en opplevelse! :O)

  SvarSlett
 21. Kjempefin fargekombo i det nye Pickles-garnet!!!

  SvarSlett
 22. Heldige deg! Pickles-besøk står høyt på lista mi :) Men så herlig med en ordentlig rapport da, kjempekjekt å høre om din erfaring. Det nyeste garnet så bare helt nydelig ut! Gleder meg til å se hva du finner på med de, og alt det andre du har kjøpt ;)

  Klem

  SvarSlett
 23. Heisan
  Fargene på det øverste bildet var mine desiderte favoritter, nydelige!
  Lykke til med strikke-prosjekter!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 24. Hei,

  Jeg har hørt fra flere hold at Pickles-garnet har dårlig kvalitet, at de ferdige plaggene loer fælt og at garnet ryker underveis mens man strikker. Hva er din erfaring med dette.

  Hilsen Helle

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Helle, jeg har dessverre ingen erfaring med kvaliteten på garnet. Har strikket en topp i det tynne ullgarnet, og strikkingen gikk helt fint, ikke noe tegn på dårlig kvalitet, verken loing eller at garnet røk, men plagget er enda ikke brukt, så etter bruk kan jeg ikke si noe om. Syns garnet virker stødig og fint.
   Kan tenke meg at angoragarnet loer mye, men det gjør vel kanskje all angora. Et råd er å putte det i fryseboksen en stund, det skal visst bli bedre da :O)

   lykke til om du bestemmer deg for å prøve noe av garnet deres!
   Mvh Nina

   Slett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen her hos meg!!
Det er så stas :O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...