onsdag 27. februar 2013

Den bortkomne vott


Jeg presenterer her den bortkomne votten - som dukket opp akkurat i grevens tid, akkurat tidsnok til å bli ferdigstrikket og få en makker før min venninnes bursdag!! For å slippe stresstrikking på mønstervotter begynte jeg tidlig på prosjektet (cirka et år før) - så tidlig at jeg hoppet på et nytt prosjekt eller to og votten ble altså borte. To ganger har jeg endevendt strikkekorger og poser, uten hell, men jeg fant jo noen andre UFO'er da...... :O)
Og så plutselig da jeg ryddet litt i noen vesker på soverommet dukket vottestrikkingen opp - hurra!! Rydding lønner seg innimellom altså.Mønster: Englevotter fra Jorids mønsterbutikk
Garn: Rauma Finullgarn farge 464 + PT2 farge 78
Vekt: 62 gram
Pinner: 3
Kommentar:  Med dette garnet/pinnene/strikkefastheten ble vottene kanskje litt store til en dame. Strikket dem tidligere (publisert for nøyaktig ett år siden!!!) - med litt tynnere garn. Man kan jo også tove dem litt for hånd om man syns vottene ble store.

Jeg liker mønsteret - det er lett å følge og deilig repeterende på innsiden. Dessuten ingen lange strekk med kun en trådfarge, veldig godt gjennomtenkt mønster, for da unngår man "å drasse" på tråden bak arbeidet - noe jeg ikke liker......  

Jeg anbefaler også på det varmeste en magnetplate til mønsteret med magnetlinjal for å markere hvor du er i mønsteret til enhver tid. Det går mye fortere å strikke da!! 


17 kommentarer:

 1. Så bra du fant den, for den er skikkelig fin! Lurt tips med magnetplate, det kan jammen være litt vanskelig å følge med i sånne fine (og små) diagrammer. Jeg bruker ipaden på mønstre som jeg laster ned fra nett, så kan jeg zoome inn, og bruke scrollingen omtrent som et magnetbrett. Tipper mottaker bli glad for vottene :)

  SvarSlett
 2. Å, så fine de ble! Disse strikket jeg før jul, men mine ble dessverre altfor små :( Jeg brukte senjagarn fra nille på mine. Enig i at mønsteret er lett å følge og vottene blir veldig fine. Jeg må nok gjøre et nytt forsøk på et par englevotter :)

  SvarSlett
 3. Nydelige votter! Jorid kan dette med vottemønster, helt enig:)
  Isteden for magnettavle og linjal, bruker jeg en app på iPaden der jeg kan markere omgangene med farge og dermed greie å lese mønsteret hurtig:)

  SvarSlett
 4. Vottene dine ble veldig fine! Strikka samme vottene for en god stund siden, de ga jeg til min mamma. Det er så fint mønster synes jeg.

  SvarSlett
 5. Å, så nydelege vottar :) Kunne tenkt meg å strikka slike.

  SvarSlett
 6. Kjempefine votter, nok et prosjekt på strikkelista mi;)

  SvarSlett
 7. Nydelige votter! Liker så godt det mønsteret! :)

  SvarSlett
 8. De englevottene dine er bare så søte! Så fint at du fant de i tide til din venninnes bursdag! Regner med hun blir superglad!

  Kjempefine bilder!

  Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min, søte du!

  Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 9. Superfine englevotter! Bra forsvinningsnummeret endte godt ;) Og nå har du jo fått oversikt over alle dine ufo'er, det var nok en mening med dette, hihi ;)

  Det blir en lykkelig mottaker av disse ♥

  Klem

  SvarSlett
 10. Oi, så nydelige! Jeg er ikke en gang nybegynner på mønsterstrikk, jeg er en IKKE-strikker når det kommer til mønster! Kan strekke meg til noen hjerter, men det er liksom maks. Og så lager du sånne nyyydelige ting? Wow, jeg er imponert! :) Heldige mottakeren, denne votten varmer både øyet, hender og følelsen av å være verdsatt!

  SvarSlett
 11. Kjempefine votter! Jammen godt du fant dem igjen slik at de kan varme og pynte kalde hender! Og godt å få en oversikt over Ufo-haugen en gang i blant også.

  Ha en fortsatt fin torsdag!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 12. For en herlig gave. Nydelige votter
  God helg
  Klem Tone

  SvarSlett
 13. Så lekre!!
  Jammen godt du fant den før bursdagen :) nydelig gave!

  God fredag :)

  SvarSlett
 14. Flotte votter! Alle Jorids mønstre er til å bli i godt humør av.
  Jeg anbefaler håndtoving hvis vottene er litt for store, funker utmerket.
  ha en riktig fin helg!

  SvarSlett
 15. Takk for koselige kommentarerog fine tips fra dere,
  Kan melde om at mottaker ble kjempeglad for vottene !!
  Setter stor pris på alle hilsener og besøk her inne på bloggen min. :o)

  SvarSlett
 16. For et nydelig arbeid - skjønneste vottene!!

  SvarSlett
 17. Fantastisk fine :)Rauma er så herlig til votter.
  Har kjøpt det mønsteret for lenge siden, men aldri kommet så langt. I mellomtiden har jeg kjøpt en bok som heter selbuvotten, og greid å begynne på 2(!!) vottepar! En av hvert mønster. er jo så kjedelig å strikke nr. 2 :)

  Ha en herlig uke :)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen her hos meg!!
Det er så stas :O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...