mandag 24. september 2012

Skuldertrekk


Mitt strikkereportoar trenger å oppgraderes - og med internett og hele den fantastiske bloggverden i bakhånd blir inspirasjon, oppskrifter og diverse småtriks så mye lettere tilgjengelig. Det er bare å finne rette søkeord, så er hjelpen faktisk bare et par klikk unna...hehe... I dette tilfellet dukket behovet opp da jeg strikket denne lille kjolen under her. 

Etter å ha strikket bolen og felt litt inn for finere skulderfasong, kom jeg plutselig på at jeg ikke helt visste hvordan jeg skulle strikke ermene? Jeg er ingen stor planlegger og strikket litt på lykke og fromme. Jeg prøvde å forme et erme etter sydde kjolemodeller, og så sy det på. En langt vakrere løsning må være å strikke dette i ett og jeg kom på at jeg hadde sett noe slikt hos Monstermønster, så nå strikker jeg genser for å øve meg på ermeløsningen til kjolen. Jeg sier bare: Er det rart det blir lange strikkelister????? Biproduktet blir jo forresten 
mest sannsynlig en genser til meg selv (jepp, fra garnlageret), og det er vel ikke helt å forakte vel?




Fargene er ikke helt ulik originalmønsteret hos driftwood. Prøvde å være kreativ i garnvalget, men det blå og grå ble for fristende. Blåbærlina fornekter seg ikke, haha...Kan hende jeg må ty til andre farger etterhvert nedover 
genseren - eller krype til korset og dra på Husfliden og kjøpe mer garn. En strikkers evige dilemma, sukk...
og et av svarene på hvorfor garnlagrene våre aldri tømmes :O)



Stripestrikk = kosestrikk - men nå har jeg så mange prosjekter på gang at 
jeg ikke får gjort noe ferdig og det skal jeg prøve å gjøre noe med!! Snart.


Blåbærlina



4 kommentarer:

  1. Høres kjent ut med alle de pågående prosjektene.
    Gleder meg til å se det ferdige resultatet.
    Klem Tone

    SvarSlett
  2. Veldig kreativ løsning da, at du får ny genser for å teste ut ermene til kjolen. :) Kjolen ble jo også veldig fin, bra du fant en løsning for det er ikke alltid så morsomt å planlegge alt på forhånd. Stripeprosjekter er morsomt, og garnlagerproblematikken er evig aktuell virker det som. Ha en fin uke! :)

    SvarSlett
  3. Kjenner meg igjen der med flere prosjekt på en gang. Men jeg greier bare ikke la være:) Er jo SÅ koselig å begynne på noe nytt:)

    Kjempefine farger du har brukt, blir spennende å følge med her:)

    Klem fra Line

    SvarSlett
  4. He he ja er det ikke slik...er jo så masse fristende fint garn å kjøpe:)
    Ha en fin dag
    klem

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen her hos meg!!
Det er så stas :O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...