torsdag 25. oktober 2012

Tallet er 13

 
 
Presenterer her bevis for at jeg er kommet helt i mål med alpakkajakken - tadaaaa!!! Jakken har nå 13 knapper og er definitivt ferdig. En venninne reddet meg, og kom plutselig på døra med en liten pose med 6 knapper!! Supersnilt ;O) og med det slapp altså jakken å gå en utrygg fremtid i møte med kun halv knappebesetning. Noen ganger kan det være skummelt å ta ting i bruk før det er helt ferdig nemlig...hmm.... Så får det heller stå sin prøve at tallet ble 13 (det har vært et lykkelig tall for meg tidligere) ;O)
 
Jeg har allerede brukt jakken mye og er veldig fornøyd! Den er skikkelig lett og myk og varm!! Deilig nå som det er blitt vinter i landet. Drops har mønster på samme vesten, og den kan sikkert strikkes om til jakke hvis du har lyst til det. Du trenger ikke å gå en stor omvei via barnejakken sånn som jeg gjorde med denne.... Mer info om du klikker her, på mitt forrige innlegg. Der ligger det link til Dropsmønstrene.
 

Blåbærlina
 
 

7 kommentarer:

 1. Så flott den ble!!

  SvarSlett
 2. Så snill en venninne som kom med knapper.
  Jakken din er virkelig nydelig.
  Klem Tone

  SvarSlett
 3. Knallfin, altså - og for en jobb med alle di lusa :)

  SvarSlett
 4. Så utrolig flott den ble :-)

  SvarSlett
 5. Flott jakke, den blir sikkert brukt mye! :-)

  SvarSlett
 6. Lekker jakke! Den rundfellinga og den kroppsnære fasongen minner meg om jakkene og genserne vi brukte da vi var små. Nydelige farger du har valgt. Tenker denne blir god nå utover høsten og vinteren.

  Riktig god helg!

  Klem

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen her hos meg!!
Det er så stas :O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...