fredag 25. november 2011

Årets første julelapper


Har laget et par til-fra-lapper i kveld, bare for å prøve meg fram litt. Kjenner jeg meg selv rett,  blir det vel mange ulike etterhvert, jeg lager sjelden mange like av noe. Har ikke helt kommet i julestemning enda, men den kommer nok snikende. Kjempekoselig måte dette å komme i stemning på iallfall, å sette seg ned med søte julemotiv og fint papir. Stemplet kommer fra svenske Magnolia. Magnoliastemplene kan kjøpes i de fleste nettbutikker innenfor kort/scrapbooking.Gjett hvem som ville være med og lage julelapper???
Når det regner og blåser ute må man jakte på spennende ting som rører seg inne - for eksempel ziglimtuben som beveger seg i raske prikkebevegelser opp og ned på utklipte motiver, saksa som klipper eller matmors hender som flyr hit og dit..... :O) Tro det eller ei, men de flotte kattebartene er faktisk enda intakt til tross for kveldens iherdige innsats.

Kajsa - allerede dreven i kortbransjen, haha.....

Kos dere med deres juleforberedelser om dere har begynt med noe spennende!
Novemberhilsen fra Nina

4 kommentarer:

 1. Finaste Kajsa❤Kjenpefine lappa du har laga-heldig de som får så fin en pakke fra de under treet-kanskje e også får sånne❤gode fra me

  SvarSlett
 2. Før nån fine kort, flenke du! <3 Ser verkeli før me ho Kajsa ilag mæ de i kortlaginga, hihi!;)

  Sofie :D

  SvarSlett
 3. Koselig med kommentara Vera og Fie :O)
  ja ho Kajsa var veldig ivrig og satte seg midt oppå papirene og ville være med på litt action :O)
  Blåbærlinaklemma

  SvarSlett
 4. Nydelige og søte julemerkelappe! Du er så flink! Og pakkene fra deg med dine merkelapper er alltid så hyggelig å få :) Ha en fin søndagskveld, Blåbærlina :)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen her hos meg!!
Det er så stas :O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...