lørdag 14. januar 2012

Færøysk strikk og H&M Life inspirasjonsvideo

En stund siden nå at den danske krimserien Forbrytelsen gikk på TV her, såpass lenge siden at jeg hadde glemt denne fine færøyske genseren som ble så populær etter at Sofie Gråbøl viste den fram i serien.


Finnes i motsatte farger også..... fin den og!
Man kan kanskje få tak i mønster, mener jeg var borti det en gang på en dansk blogg eller noe, men husker ikke lenger hvor. Den finnes også i kjøpeutgave hos Gudrun&Gudrun. Det er et tradisjonsmønster slik jeg har forstått det, så har Gudrunduoen designet innsvinget damemodell. Syns den er så fin.

Hadde glemt genseren helt til jeg så denne lille filmen på Youtube: 
Please, ta en liten titt på denne H&M videosnutten fra Færøyene:


Veldig inspirerende bilder fra strikkeklubbliv :O) De damene her ser ut til å ha det veldig morsomt med kombinasjonen garn og hverandre. Og det kjenner vi jo til, ikke sant? 
Enjoy!

Og nå lurer jeg selvsagt på om jeg ikke bare strikke denne genseren??? Mørk eller lys???


God helg!
Klem fra Nina


3 kommentarer:

 1. Denne fikk jeg lyst å strikke også:)
  Du lager mye fint. Takk for mye fin insprasjon. Jeg synes lys er finest.

  SvarSlett
 2. Hei Maud! Velkommen til bloggen min! Koselig å høre at du finner inspirasjon her!! :O)
  Tror også jeg heller til den lyseste varianten av genseren.. Skal lete etter mønster på den, legger ut link på bloggen om jeg finner - evt prøve meg uten mønster om jeg ikke finner....
  ha ei fin uke videre!

  SvarSlett
 3. Hei, så utrolig fin genser. Den ser så luftig og lett ut, og den er lekker! Den med lys bunn er min favoritt. Videosnutten fra Færøyene er jo herlig! Et liv jeg kan like og drømme om! Det er en utfordring i hverdagen å få tid til å strikke så mye som jeg egnetlig har lyst til! Så drømmen må også bestå av mer tid til å strikke, og kunne ha strikkeklubb i en strikkebutikk i lag med inspirerende damer! Det hadde vært noe det! I natt blir det søte drømmer om det gode liv - "Slow living". Klem fra Ingrid

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen her hos meg!!
Det er så stas :O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...