mandag 13. februar 2012

Hvor lang tid tar det å hekle en kant???


(de fine treperlene er et bilde jeg har lånt fra Søstrene Grene)

10 minutter viste det seg at det tok å hekle begge kantene rundt disse tøflene som jeg strikket i november!! Veldig lite med tanke på den lange ventetiden det var for å få å komme i gang :O) Men nå er det gjort og tøflene kan rykke ut av køkurven for ferdigstillelse og inn i kurven for tøfler og lester til bruk. Deilig!Og mens jeg likevel var i gang med å rydde i køsystemet her fant jeg en passende knapp og sydde fast på den lille vesken jeg heklet for et par år siden!!! yeah, er i støtet, hehe... Sydde like godt på en strikket prøvelapp på baksiden av vesken også, den pyntet litt opp og var i samme garnet som heklakanten rundt. Dette tok vel et kvarters tid inkludert leting etter knapp!!
Noen der ute som har samme sort køsystem med ting på vent som jeg??
Two down, how many to go???
Det vet jeg ikke, og det er kanskje best slik.....

Har forresten også gjort ferdig den støvgrønne alpakkatoppen
jeg begynte på i påsken, den skal dere få se en dag snart :O)
Ble skikkelig fornøyd med den.

Ha en fin mandag!
Klem fra Nina4 kommentarer:

 1. Så fine tøfler :) Og du, inni hodet tar det fryktelig lang tid å hekle en kant! Har gjort den "feilen" mange ganger, og utsatt uoverkommelige prosjekter helt uten grunn, hihi :)

  Ha ei fin uke

  SvarSlett
 2. Haha, det høres littkjent ut, ja. Særlig knapper sliter jeg med å få på plass, men så går det jo ofte så fort og greit når man først er i gang! Tøflene ble søte de, og kanten gjorde dem jo enda søtere!

  SvarSlett
 3. Så flink du har vært! Den god-følelsen når man har ferdigstilt detaljer på prosjekter som man har utsatt og utsatt.. den kjenner jeg veldig godt! Fikk ferdigstilt en laaang hals jeg har strevet med siden i mai, som har vært vanskelig å strikke. Det var rein å skjær "mentalhygiene". Smiler. Så da det var gjort fikk jeg ferdigstilt fletta-sokker (slike du fikk til jul), en lang hals i brunt m/paljetter (men den var enkelt - kun rillestrikk) + hekla kant rundt et faerytail-sjal.. Jeg ble så inspirert av innlegget ditt både i dag,- og det forrige. Nå har jeg ryddet i garnet mitt - (ja, ikke bare der, men i blader og papirer - har brukt 3 timer!! Phuh). Skulle ønske jeg kunne ha slike nydelige løsninger for garneoppbevaring som på det forrige innlegget. Men nå vet jeg hva slags restegarn jeg kan bruke til å strikke sånne fine tøfler du har strikka - ja, også hekle kant da... Du var jo så snill å legge ut oppskrift. Men først: jeg må strikke på to genserermer til en Setesdalsgenser som Ingvild skal få. De ble 6 cm for korte... så spørs det hvor lang tid jeg må bruke for å "mote" meg opp til det.... Men jeg er heldig, for det er svigermor som har strikka bolen og ermene + at mamma monterer :) Klager ikke! Ha en fin kveld og fin dag i morgen, kjære Nina! Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 4. G-Anette:
  Takk for koselig hilsen og velkommen til bloggen min! Litt artig å høre at jeg ikke er heeelt alene med de utsettelsene... det skjer jo ikke hele tiden, bare sånn innimellom heldigvis...
  ser jo at du får myyye gjort, både sydd og strikket- hihi. God helg til deg!

  Lykkelinn:
  Velkommen hit og tusen takk for koselig kommentar :O) Setter stor pris på det.
  Ja tøflene ble fine de og myyyye bedre med heklakanten rundt, da satt de bedre på foten også. Veldig varme og gode.
  God helg!!! :O)

  Ingrid:
  Så flink DU har vært! Fått gjort ferdig så mye og ryddet og stått i!! Veldig artig om jeg kan inspirere til slikt :O) Rydding i blader og papirer står for tur her, men det tar jo sånn tid... skulle vært hos deg og sett i det ryddige garnet nå vel??!!
  Gleder meg til å se genseren du holder på med. Lykke til med det!

  god helgeklem fra Blåbærlina

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen her hos meg!!
Det er så stas :O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...