lørdag 11. februar 2012

Fargerik oppbevaring


For oss strikkere, heklere og hobbyentusiaster er oppbevaring alltid et tema. Hvordan kan man lagre garn, stoffer, knapper mm på en praktisk måte slik at man finner det når man trenger det? Det skal være lett tilgjengelig og de flotte fargene skal helst kunne sees, men samtidig skal det jo ikke være i veien...... Om noen har funnet noen løsning på denne utfordringen vet jeg ikke helt, men jeg har da i det minste funnet litt fargerike bilder vi kan få litt inspirasjon fra. Disse glassene med hver sitt garnnøste i er jo rett og slett vakker oppbevaring (disse er vel tenkt til å passe på nøstet mens det strikkes bare.) Fant bildet her.
Her er det plass til litt mer garn. Et triks for å kunne plassere garn i hyller er å bruke magasinholdere, slik at det er vegger mellom nøstene. Kanskje en lur løsning, hvor også garnet vises :O)Her er glidelåsene dekor i seg selv. (Teresa Franco) Spiral Owl har et inspirerende, fargerikt og kjemperyddig skap til stoffer og sysaker. Hmmm, ligner ikke heeeelt på mitt hobbyrom...... :O)Justcallmemissdiy har mange gode ideer. Syns de knappeglassene var fine!!!

Utfordringen er vel å ha passe mengde med garn og saker kanskje... øøøøh? :O)
Ligger litt dårlig an der tror jeg...


God helg videre til dere alle!
Blåbærlinaklemmer
2 kommentarer:

  1. Jøye meg ! Dette er en dame med orden i sakene tenkte jeg ;) Men tenk å ha hatt det slik inne i et rom ! Måtte ha vært drømmen . Mange fine tips her . Likte spesielt den oppbevaringen for garn :)

    Klem fra Janne :)

    SvarSlett
  2. Så herlig.. ga meg masse nye ideer... Suverent at du deler slik info :-)

    Ha en finfin dag!

    SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen her hos meg!!
Det er så stas :O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...