onsdag 22. februar 2012

Nyttige ting.....Utvilsomt er jeg ofte med rette blitt "beskyldt" for mest å tenke på det estetiske, leeeenge før det praktiske aspektet kommer inn til vurdering. Tenker da først og fremst i shoppingsammenheng. Likevel hender det jo at tankene springer innom "hva-skal-jeg-bruke-den-til"-setningen. Som for eksempel da jeg så denne søte lille trådkurven på Åhlens, tenkte jeg litt på saken. Min første tanke var selvsagt garn eller trådsneller, njei.... men konkluderte likevel bare med at bruksmulighetene var mange - såpass mange at kjøpet kunne forsvares :O)

Nå har de små søte plommetomatene havnet der, perfekt å ha i vinduskarmen! En "happy ending" altså! Nyttig OG estetisk! Selv om det sikkert kommer andre saker oppi etterhvert. (Neppe garn, den er jo så liten...haha... at jeg tenkte på det var nok uttrykk for ren optimisme/desperasjon :O) men et par nøster går nok fint....)Den fine sukkerstrøeren har jeg ikke kjøpt sjøl, men fått den i gave av ei som vet hva ei dame kan ønske seg, at jeg er over middels glad i bokser og krukker og mye annet som man kan bruke til oppbevaring og pynt!
Den er ikke bare fin, men helt super til å strø sukker med!!!!! Mummimamma og jeg brukte den senest i kveld da det ble bakt eplekake til morgendagens skoleforestilling. Nei, jeg har ikke noen fantasivenn, men et forkle med Mummimamma på, og det er jo koselig med moralsk støtte når jeg er på kjøkkenet, hehe...Da jeg så de nydelige stoffene på Panduro (øverste bildet) tenkte jeg imidlertid overhode ikke på hva-skal-jeg-bruke-det-til...... bare at de var knallfine og at jeg bare måtte ha dem. Sant at stoffene er knallfine??  Men når de først er i hus, så gjelder det naturligvis å finne noe fint å sy av dem. Nytteverdien er nok stor her også :O) Blir neppe noe problem, vel, å finne noe fint å lage av dem?

Estetisk hilsen fra Nina 

4 kommentarer:

 1. Nydelige stoffer og herlige farger! :) Minner om de fine "Noa-Noa" fargene. Ellers så er du jo heldig som har så mange estetiske og nyttige ting! Flotte bilder og koselig innlegg!

  SvarSlett
 2. Hihi, som jeg kjenner meg igjen der! Og ja, det var nydelige stoffer om garantert blir til noe flott en dag - du må jo bare finne ut hva først ;)

  Ha ein flott helg

  Klem

  SvarSlett
 3. Koselig at Pandurostoffene faller i smak - :O)
  Gleder meg sånn til å sy......
  God helg til Ingrid og G-Anette!

  Klem fra Nina

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen her hos meg!!
Det er så stas :O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...