onsdag 24. april 2013

Litt på gang på pinner og krok......


Joda, det er ting på pinnene her i Blåbærlinaheimen, det bare ikke så mye som er ferdig akkurat nå. Har lenge plaget meg selv med å ha for mange prosjekter på gang samtidig - for jeg er definitivt ikke en ett-prosjekt-om-gangen-strikker. Problemet med dette er selvsagt at det går saaaaakte, og det fine med det er variasjon og at man har håndarbeid for ulike anledninger.............

Over her, et lite og koselig barselprosjekt i alpakka, vent og se, det blir veldig fint tror jeg! 

Under her, det berømte danske prinseteppet, som mange har strikket før meg, men som jeg har mistet litt motet på. Uuæææ... Målet er nå å få det ferdig innen utgangen av dette året. Så nå har jeg sagt det, så da må noen arrestere meg om det ikke går... Joda, jeg skal!!Over her - tja, jeg har nesten glemt hva det var, et slags slag/sjal, her har jeg tydeligvis kommet til et kritisk punkt, som krever litt grubling. Kanskje kan jeg få mer mot til dette etter at jeg nå har strikket en del bølger og hullmønster??? Jeg er nemlig en pingle på sånt mønster, trives best med rett og vrang egentlig! 


Disse er nok velkjente for dere, heklaserviett og klut i bomullsgarn. In the making, - kjekt å ha når andre prosjekter krever konsentrasjon og jeg vil skravlestrikke.Det grønne under her er en jakke på gang - i mykeste Malabrigo Lace, lenge siden jeg startet denne også..... her må det skjerpings til altså! Den blir supermyk og varm...........


Neida, dette er faktisk ikke alt, jeg har votter på gang, en barnejakke til, en alpakkahals, en jakke til meg selv og en maskinstrikket genser som skal monteres. Fellesnevner her er tynt, tynt garn, noe som også forklarer tiden det tar å gjøre ferdig, hehe. 
Det straffer seg med det tynne ullgarnet, men så blir det også fint til slutt. 

Jeg teller iallfall 11 prosjekter her, det er jo nærmest å regne som kriminelle tilstander vel?? Har nyss fått tips om at 3 prosjekter samtidig kunne være fruktbart og optimalt, så jeg bør vel kanskje redusere? Ikke begynne på noe nytt på en stund. Wish me luck! 


14 kommentarer:

 1. Åjåj, skal si du har mange prosjekter på gang ja! Blir spennende å se når ting blir ferdig da, ser jo veldig fint ut så langt :)

  SvarSlett
 2. wow 11 :O hehe blir no mye fint til slutt ;) tre prosjekt e flott ja :) eg har bare to no så kanskje eg kan unne meg ett til ;)

  SvarSlett
 3. Jøyemeg, her var det mye fint på gang, gleder meg til å se ferdige prosjekter :-)

  SvarSlett
 4. Imponerende mange prosjekter på gang! Det sier noe om kreativiteten og strikkelysten din! Er sikker på at du kommer i mål med de!

  Det øverste prosjektet var vel det du la opp da du var på besøk hos meg? Må si du er kommet langt! Det ser nydelig ut! :)

  Varm klem fra Ingrid

  SvarSlett
 5. Haha, kjenner meg litt igjen her! Mye fint, blir spennende å se etter hvert som det kommer av pinnene!

  SvarSlett
 6. Hehe, godt vi er flere;-) Prøver, i teorien, å holde meg til 3 prosjekter om gangen. I praksis har jeg vel...telletelle...8-9 ting på pinnene nå;-) Noen ganger blir man jo bare så inspirert at man MÅ starte på noe nytt med en gang. Det er underlig hvordan motivasjonen og inspirasjonen reduseres etterhvert som man strikker på noe:-P

  SvarSlett
 7. Fniiiis... :) Måtte smile meg gjennom innlegget ditt, både pga den morsomme tonen men også fordi jeg blir så glad når andre driver på på samme vis som meg selv, hihi ;) Masse lekker på gang hos deg, noe har jeg jo fått sett 'i live' også - gleder meg til å se det dusrosa plagget øverst når det er ferfig ;)

  Kos deg med alle dine prosjekter! Plutselig har du masse ferdig på en gang vet du ;)

  Stor klem ♥

  SvarSlett
 8. usj ja, godt å høre flere som har det på samme viset. Jeg kjører for tiden et ikkelovåstartepånoenytt... iallefall ikke før minst et par av prosjektene er ferdigstilt.

  Mye fint du holder på med da..

  SvarSlett
 9. Oj, så mye fint du har på gang! Skal bli spennende å se resultatene etter hvert som de dukker opp på bloggen (håper jeg!)!Jeg beundrer deg at du klarer å "holde tråden" i alle prosjektene dine- jeg er dårlig på å ha for mange prosjekt på gang, de blir rett og slett glemt..:-)
  Ha ei fortsatt fin strikkeuke!

  SvarSlett
 10. Her var det mykje spennande på gang :)

  SvarSlett
 11. Ojoj, så mye strikk du har på gang;) Gleder meg til å se fortsettelsen;)

  Ha en fin torsdagskveld!

  SvarSlett
 12. Så mye flott du holder på med, spennende.... Happy Knitting!

  SvarSlett
 13. Er kjekt å ha mange prosjekter på gang. Mye lekkert i kurven din :) Selv har jeg lageret fullt av uferdige prosjekter. Og noen er det det definitivt vanskeligere (i viljen) å hente frem enn andre. Tror jeg skal gjøre som deg; sette meg et mål :)
  God helg!

  SvarSlett
 14. Så mye fint du har på pinner og kroker! :) Jeg har en del, jeg også ;)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen her hos meg!!
Det er så stas :O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...