torsdag 4. april 2013

PauseheklingJeg har begynt på nytt strikketøy i påsken - i anledning påsketur, da må man jo ta med seg noe lett og tidkrevende og helst uten for mye tenkearbeid om man skal være litt sosial. Intens strikking på tynne pinner - inkludert en del vrangomganger - førte til behov for et pausearbeid til..... og jeg ramlet over denne søte mundserviett hos Karen Klarbæk -en retro heklet serviett i bomullsgarn i in-fargen nude, bare for å ha det sagt.... :O)Mønster: Heklet retro serviett fra Karen Klarbæks verden
Garn: Anna og Claras bomuldsgarn fra Søstrene Grene - farge 14-1224 
Heklekrok: 2 (2,5 i oppskriften men den hadde jeg ikke)
Kommentar: Jeg brukte litt under 1 nøste på denne, garnet passet godt til den kroken jeg heklet med. Syns garnet virker mykt og godt. Jeg har droppet musetakkene rundt, dels fordi jeg ikke helt vet hvordan, dels fordi jeg liker det enkelt. 


Koselig heklearbeid og jeg får bruk for mine fine impulskjøpsnøster med bomullsgarn fra Søstrene Grene!! Allerede står fargene litt i kø for å bli til en slik heklaserviett.... 

Og til dere som syns dette ser vanskelig ut : Jeg er ikke noen stor hekler altså, men med oppskriften til Karen og litt heklelyst ble dette ikke for vanskelig!  


10 kommentarer:

 1. Den var enkel og fin, ja:) Duse, fine fargar du har valgt deg:)

  SvarSlett
 2. Så lur og søt måte å bruke litt bomulls garn på :) Men hekling tørr jeg ikke meg på hehe

  SvarSlett
 3. Kjempefint, og fiiiine farger fra Grene! Kanskje jeg må vurdere å utvide kompetansen min til hekling :) ...

  SvarSlett
 4. Så flott den ble,og sikkert ikke så vanskelig heller. takk for tips du.
  Klemz

  SvarSlett
 5. Så flott mønster og herlig farge.
  Klem Tone

  SvarSlett
 6. Så flink du er å hekle! Imponert! Ble en kjempefin serviett! Kan klart brukes som liten duk også! :) flott mønster! Og jeg liker bomullsgarnet fra Søstrene Grene :)
  Varm klem fra Ingrid :)

  SvarSlett
 7. Den var ikke så dum! Jeg gravde nettopp frem noen nøster bomullsgarn fra garnhaugens dyp - økologisk til og med. Har fått sansen for hjemmelagde kluter, og en serviett er heller ikke å forakte... hmmm.
  Ha en riktig fin helg!

  SvarSlett
 8. Heisan på en sol-fredag!
  Nydelig farge! Vel, kanskje ikke den store bomben at jeg sier det.
  Liker dette mønsteret veldig godt, husker min 15 år eldre søster pleide å hekle slik, da jeg var liten og bare kunne fastmasker.
  Glad helg til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 9. Ohio for en knakende god ide - jeg har også et lite bommullslager - og tenk hvor fint det hadde vært med sånne i forskjellige farger, da! Må herme.

  SvarSlett
 10. Skikkelig retro-lekkert! Så enkelt og fint kan det gjøres. Tusen takk for inspirasjon, igjen :) Jeg har jo bittelitt bomullsgarn liggende. Hørte du ironinen i 'bittelitt'? Hihi ;)

  Gleder meg til uka! Vi meldes nærmere ♥

  God-helg-klem
  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen her hos meg!!
Det er så stas :O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...