mandag 15. april 2013

Blåbærlina alias Berrycheeks


Ny teknologi - nye muligheter..... og jeg er endelig å finne på Instagram! Om det er en dyd av nødvendighet å være der vet jeg ikke, men med en viss porsjon interesse for bilder og foto er det helt klart et morsomt sted å bruke litt tid. Her mikser man lett ulike typer bilder, interiør, strikking, hekling, barn, dyr, mat og mer kunstneriske sort/hvittbilder for eksempel. Faren er vel som med alle andre sosiale media, at man bruker litt for mye tid der, hmhm.. :O) Mye inspirasjon er det iallfall å hente og morsomt å dele andre bilder enn strikke- og håndarbeidsbilder med folk. Jeg er jo svak for andre ting og tang, interiør, foto mm.

På grunn av å og æ i Blåbærlina har jeg etter inspirasjon fra tegningen min i bloggheaderen fått det også bærrelaterte navnet Berrycheeks av en venninne. Jeg bruker samme navn på Ravelry og Instagram. (På Pinterest endret jeg navn til Berrycheekz med z fordi det andre allerede var opptatt)

Følg meg gjerne, eller legg meg til som venn på Ravelry!  

Hilsen Blåbærlina alias Berrycheeks ;O)


6 kommentarer:

 1. Koselig at du også er på Instagram :) Jeg begynner å følge deg, jeg ;) (jeg er martinealicia) :)

  SvarSlett
 2. Oh my, ja litt for mye tid blir brukt der inne!! Jeg følger deg ;)

  SvarSlett
 3. Her var det mange kjente fra Instagram, ja.... -kjempekoselig :-)
  Hilsen fra @doktoringrid

  SvarSlett
 4. Ja nå følger jeg deg der også ;) Ikke stort å skryte av på min profil enda, men hvem vet...jeg ble litt inspirert da vi møttes må sies :)

  Kjempefine bilder du har lagt ut, passe med hobby/interiør/hverdag - blir glafd av slike bilder! Og så neglelakken da, hihi ;)

  Finfin tirsdag
  Klem

  SvarSlett
 5. Hei!
  Jeg skulle gjerne vært med på blogg-instagram-bølgen, men foreløpig er jeg veldig privat på instagram. Vurdere å rette på det når jeg er tilbake i Norge. Nå bruker jeg det for det meste til å dele bilder av ungene med familie og venner hjemme i Norge. Blir litt mye styr å ha to kontoer også!
  Men, jeg kommer nok etter!

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen her hos meg!!
Det er så stas :O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...