søndag 7. april 2013

Poncho? Litt usikker........
Lenge har jeg hatt disse nøstene med grått Punogarn liggende i påvente av det rette mønsteret til å strikke meg en poncho. Fasongen på den har jeg hatt i hodet, det var bare mønster og finish som gjensto. Fant denne i ei bok på bloggen til Stine Hoelgaard - Strik ponchoer osv... Likte så godt bladmønsteret, så det er verdt et forsøk for å se om dette kan bli min ønskeponcho. 

Annet garn og annen pinnestørrelse - og vips så er prosjektet et eksperiment...... for dette ser ikke stort ut, selv om jeg har gått opp en størrelse for å kompensere...... Jeg skal i allfall strikke den litt lengre, så får vi se. Den går over skuldrene om jeg strekker den litt, så kanskje er det håp likevel???!! :O) Jeg improviserer! Hals kan det iallfall bli - eller poncho til noen mindre enn meg.


13 kommentarer:

 1. Flott mønster - ja det er alltid litt vanskelig når man velger et annet garn men blir sikkert flott som hals også :)

  SvarSlett
 2. Uansett et veldig fint bladmønster! Og så blir det kanskje bittelitt større etter en ullvask :) ? Lykke til, blir fint uansett det der :)

  SvarSlett
 3. Mønsteret er jo så fint, så den blir fin uansett :)

  SvarSlett
 4. For et spennende eksperiment! Utrolig fint bladmønster, kan godt skjønne du kunne tenke deg en poncho i dette. Lykke til - det blir nok vellykket uansett hva slags plagg det blir og til hvem:)

  SvarSlett
 5. Jeg liker også det bladmønsteret og ønsker deg lykke til! Den som intet våger, intet vinner. Nydelig garn ser det ut til.

  Fortsatt fin søndagskveld!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 6. Kjempefint mønster! :) Blir spennende å se resultatet :)

  SvarSlett
 7. Forstår godt at du falt for dette flotte bladmønsteret. Veldig fint ble det i denne gråfargen og garnet! Enig med deg i at det ser litt lite ut. Veldig spent på å se resultatet! Lykke til!

  Varm klem fra Ingrid

  SvarSlett
 8. Det er en flot poncho, men desværre ikke mit design.
  Håber at det lykkes for dig at få den til at passe.

  Stine:)

  SvarSlett
 9. Spennande! Fin hals eller poncho i alle fall:)

  Silje

  SvarSlett
 10. For et nydelig mønster! Håper du greier å improvisere deg fram sånn at den blir passelig :)
  Puno er forresten et herlig garn! Mykt og deilig.
  Ha en fin uke :)
  Line

  SvarSlett
 11. Supernydelig mønster, men det likner kanskje ikke helt på en poncho enda...? I hvertfall ikke for mine skuldre:-) Fargen og mønsteret; helt herlig!

  SvarSlett
 12. Åå, så utrolig nydelig mønster!! Håper virkelig det blir en poncho, og at du passer den ;) Den blir isåfall RÅlekker! Og jeg fikk fryktelig lyst på en slik jeg og, hihi ;)
  Lykke til med eksperimentet, kanskje jeg får se fremgangen 'live' om noen dager ;)

  Stor klem ♥

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen her hos meg!!
Det er så stas :O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...