mandag 14. januar 2013

Litt nytt og litt ny stripestrikk


Helt siden disse søte japanske Kokeshidukkene inntok "vesten" har jeg vært svak for dem. Likevel har jeg klart å la være å kjøpe - helt til nå - 50% på Kremmerhuset, så billig at det ble to stykker på meg :O) Men så er det jo alltid best å være to, ikke sant?


Striper den ene veien og striper den andre veien, striper er fint alle veier! Top down prosjekt og down top prosjekt. 

Det øverste, grå strikketøyet er et resultat av romjulens netthandelstunt. Stille natt  ..... perfekt til litt garnshopping! Og dobbel glede når garnpakken kommer i posten! (For ikke å snakke om selve strikkingen da, som jo er målet, er det ikke?) Ikke rart vi lar oss rive med og garnlagrene aldri minker noe merkbart...

Like greit å begynne på to nye strikketøy når man likevel har så mange fra før???......uhmmmm. Ja ja, det vokser vel fram, sakte men sikkert. Håper dere har tålmodighet med meg!!


Kremmerhuset hadde mer på salg, en uimotståelig, stor glassvase i blågrønt blant annet. Den fine, lille heklabrikken derimot er en julegave fra en sjelevenn  i Trondheim :O) Jeg er så fornøyd med alt det nye - og dukkene skal visst bringe lykke, sa dama på Kremmerhuset. Så satser jeg på det da!


Blåbærlina12 kommentarer:

 1. Dekkene var jo utrolig søte :-)
  Gleder meg til å se de ferdige produktene!!

  SvarSlett
 2. Så fine dukker, og SÅ fin duk! Eg er veldig veldig glad i hekleduker, og i pastellfargar, så den likte eg kjempegodt!!!

  SvarSlett
 3. Søte dukker, skjønner at du falt for dem:)
  Blir spennende å se hva stripestrikken blir til - striper er gøy!

  SvarSlett
 4. Stripete liker vi :-) dukkene er såååå søte. D

  SvarSlett
 5. Hei! Fint å handle i døgnåpne nettbutikker ;)) særlig når man blir fornøyd med varene som kommer i posten. Stripeprosjektene dine blir spennende å følge med på! Artig med noe nytt etter at jula er ryddet bort. Og enda artigere når det er på salg! Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 6. Så spennande strikketøy, søte dokker, og så nydeleg hekleduk :) Det er så kjekt å få handarbeid i gåve. Ha ein fin dag.

  SvarSlett
 7. Så mye fint du har funnet på salg! Jeg elsker Kremmerhuset, finner alltid noe jeg har lyst på der :)
  Og jeg er enig i det du sier om å kjøpe garn på nettet - dobbel glede ;) Morsomt at det er like moro å kjøpe garn som det er å strikke med det :)
  Jeg legger deg til i bloggrollen min :)
  Ha en fin dag videre :)

  SvarSlett
 8. Hei! Måtte ta en titt rundt i bloggen din, må si du lager mye fint! Kremmerhuset har blitt en farlig butikk for meg, det er altfor mye fint der! Dukkene var veldig søte :)
  Ønsker deg en fin tirsdagskveld!

  SvarSlett
 9. Så søte japan-dukker! Kremmerhuset er farlig...ikke mange interiørbutikker som treffer meg så mye som de. Hvis jeg noen ganger skal slutte med den jobben jeg har, så sender jeg åpen søknad til Kremmerhuset! ♥

  Hihi, og når man har bloggelyst med ikke har noe ferdig - da gjør man leserne nysgjerrig med fine bilder av påbegynte ting! Selvfølgelig! :)

  Minkende garnlager? Nope. Apropos, det du strikker med grå og hvite striper....det garnet så veldig mykt og fint ut. Bestilt på nett det og? ;)

  Kos deg i kveld
  Nå er det Greys på meg
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe, nei det grå og hvite er faktisk nærmere enn du tror,
   bare ta deg en tur på Søstrene Grene (du har sikkert vært der allerede :O)?) Mykt og deilig bomullsgarn. Forresten er det garnet mer lilla, men ser ganske grått ut på bildene.
   Har vært på strikkekveld - koselig! :O)
   klem fra meg

   Slett
 10. Så snill du er, det var et fryktelig godt tilbud! :) Men jeg kan da ikke knabbe Loopnettet ditt, det går jo ikke an. Jeg tenkte å gi dem streng beskjed om å ha et par på lager neste gang jeg drar til London ;)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen her hos meg!!
Det er så stas :O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...