onsdag 9. januar 2013

Ullanbefaling


Min varmeste anbefaling fra julens gavedryss, Nøstebarns fantastiske ullnattkjole. Varm, myk og i nydelige farger. Jeg hadde ønsket meg den i rødt, med gråbrune kanter og fikk det :O) Fargekombinasjonen er så fin og jeg kan godt tenke meg å strikke noe i disse fargene. Kanskje et lite barneplagg? Tror forresten kombinasjonen finnes som ulltrøye til de små... Foreløpig nyter jeg det nye ullplagget så mye som mulig. Tenker som så at om man døper den om til ull"tunika" så er det vel ingenting i veien for at den kan brukes ellers på døgnet også, er det vel?For ordens skyld, jeg er ikke sponset av Nøstebarn altså, anbefalingen kommer rett fra et ullhjerte til andre ullhjerter og frossenpinner der ute.


Bildet under her er lånt fra Nøstebarns sider :O)


10 kommentarer:

 1. Helt enig med deg, den fargekombinasjonen er utrolig fin. Ullanbefaling mottas med takk :-)

  SvarSlett
 2. Den kan klart gå som ulltunika :-) . Bussarongen lenger nede var lekker. Jeg eide flere bussaronger på 70 tallet. Både strikte og sydde.

  SvarSlett
 3. Så fin! Den har jeg ikke sett før. Jeg har to ulltrøyer fra Nøstebarn som jeg elsker! De holder seg så fine også synes jeg :-)

  SvarSlett
 4. Kan ikke si meg annet en enig med deg:-) Begge guttene mine har forresten trøyer i denne fargekombinasjonen - kjempefin!

  SvarSlett
 5. Jeg har hatt den nattkjolen i 5 år, i litt kjedeligere farger riktignok, og den holder og holder. Ingen har så gode ullplagg som Nøstebarn, helt enig!

  SvarSlett
 6. Nyydelig fin. Jeg har pysjbuksa i ull og silke som dama har på seg på bildet :-) koselig og inspirerende å følge bloggen din. Klar for et nyttårs-treff snart? Klem frå Julie

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Julie!
   Takk for koselig hilsen her :o)
   Ja tar gjerne et treff snart!! Vi meldes :o)
   Klem fra Nina

   Slett
 7. Nøstebarn sine ullplagg er heilt fantastiske syns eg! Bruker dette mykje til dei små, og litt til meg sjølv! (skulle gjerne hatt litt meir!!) Jenta mi på 5mnd har body i disse fargane - kjempefint!!

  Silje

  SvarSlett
 8. Den var jo bare kjempe fin.
  Ønsker deg en super dag.
  Klem Tone

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen her hos meg!!
Det er så stas :O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...