søndag 6. januar 2013

Bare én stripe til......


Helt utenom mine strikke- og heklelister snek dette prosjektet seg inn fra sidelinjen, et lite hekleprosjekt inspirert av noen duse fargene i Finullens verden samt et heklemønster jeg har funnet på Garnstudios sider. En slags ferdig heklepakke som jeg fant i en pose, jeg hadde nemlig vært så lur og lagt oppskriften oppi garnposen, så det var egentlig bare å sette i gang. 

Jeg var i grunnen klar for et helt nytt håndarbeid her om dagen, et som gikk raskt, til forskjell fra alle de andre saaaaaktegående arbeidene som allerede er i gang. Innser jo at en av grunnene til at prosjektene mine går sakte, er at de er mange om "beinet" - dvs hendene mine og tiden min :O) Prinseteppet for eksempel, som for alvor har mistet troen på meg. Og englevottene, som jeg strikker til en venninnes bursdag i februar, som jeg begynte på i alvorlig god tid, så god tid at det ikke hastet å gjøre dem ferdige - og som jeg nå ikke klarer å finne.... 

De får vente, for akkurat nå fikk jeg helt dilla på heklekrok nummer 6,5 og dobbel Finull. Det går heldigvis ganske fort, særlig når man bare skal hekle én stripe til før man tar pause....Spennende å se hvordan fargene og stripene gjør seg sammen. Snart er det ferdig, da skal dere få se hele.16 kommentarer:

 1. Nydelig farger, ser ut til å bli veldig fint .-)

  SvarSlett
 2. Så fint det ser ut!! Herlige fargar :-)

  SvarSlett
 3. Åh! Så nydelige farger du har brukt! Nå inspirerte du meg til å ta et dypdykk i garnkorga! :) Gleder meg til å se det ferdig :)

  Godt nytt år! Klemmer

  SvarSlett
 4. Nydelige farger, blir nok kjempe fint :)

  SvarSlett
 5. Kjenner godt igjen "Bare en stripe til"-følelsen, ja...! Men dette blir jo nydelig . Herlige farger :-)

  SvarSlett
 6. oi oi oi det tror jeg blir kjempe flott!!
  Klem Tone

  SvarSlett
 7. Herlige pasteller! Godt nytt strikkeår til deg!

  SvarSlett
 8. Så nydelige farger! Ser ut til å bli kjempefint! :)

  SvarSlett
 9. Å det ser fint ut :) Og helt enig med de andre; fantastiske farger, og veldig fin kombinasjon. Spent på å se resultatet.

  SvarSlett
 10. Det ser veldig fint ut, skal bli spennende å se det ferdige resultatet! :-)

  SvarSlett
 11. Behagelige farger - dette blir fint!

  SvarSlett
 12. Hei Blåbærlina! For et flott teppe det blir :) en nydelig og søt fargeharmoni :) du er flink! Kan tenke meg at det var artig med litt hekling innimellom strikkeprosjektene :) klem fra Ingrid :)

  SvarSlett
 13. Såååå lekre farger! Gleder meg til fortsettelsen. Og jeg fikk akutt heklelyst!
  :) Det bobler over av prosjekter for tiden, tror det må være julestresset som endelig har sluppet taket. Må bare få litt struktur, starter på det ene prosjektet etter det andre..hihi. Sånn er det vel bare innimellom. Sant? (si ja..)

  Stor klem

  SvarSlett
 14. Helt nydelige farger! Kjempespennende - gleder meg masse til å se det ferdig:-)

  SvarSlett
 15. Dette blir bra! Skjønner godt denne "bare ei stripe til"-greia. Inspirasjon kalles det, og det er vel det som driver oss framover.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 16. Åh, dette ser ut til å bli utrolig fint!! Venter spent på fortsettelsen! :)

  SvarSlett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen her hos meg!!
Det er så stas :O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...